Schimb de Bannere Online
   
 
Username:
Password:
Vizite gratuite
Trafic gratis
Afacere online

 

Schimb de bannere

Inscriere schimb de bannere

 

 Intrebari frecvente - pagina de ajutor pentru folosirea eficienta a sistemului de schimb de bannere:
1. Ce este un sistem Banner Exchange?
2. Cum ma pot alatura sistemului?
3. Ce este un Banner?
4. Ce este un Url?
5. Ce tip de site-uri sunt acceptate?
6. Fac parte din alt sistem de banner exchange, ma pot alatura?
7. Cum inscriu un banner?
 
 Ce este un sistem de schimb de bannere?

Un sistem de schimb de bannere reprezinta un grup de site-uri care colaboreaza printr-o sustinere reprezentata de un schimb reciproc de bannere, bannere care reprezinta site-uri ale uilizatorilor inscrisi in sistemul gratuit. Fiecare website din sistem dispune de un banner de promovare cere este afisat pe celelalte site-uri incluse in sistem. Conturile gratuite beneficiaza de o afisare a banenrului pe site-urile din sistem pentru 2 afisari prezentate pe propriu site. Prin afisarea acestor bannere pe propriile site-uri membrii sistemului de schimb de banere garanteaza functionarea sistemului, generand publicitate reciproca, respectiv aducand vizite prin aceste bannere. Aici este un exemplu de banner de promovare in format GIF, de dimensiune impusa (468x60 pixel GIF image). Formatul imaginii este impus: GIF.


Prin acest sistem de schimb de bannere online beneficiati de publicitate gratuita pe site-urile utilizatorilor din sistem. Acest site faciliteaza intermedierea dintre cei care doresc publicitate si cei care reciproc ofera publicitate prin bannere, printr-un sistem de rotire a bannerelor. Cand se da un clic pe un banner afisat se proceseaza o comanda de tip directionare a credielor catre utilizatorul care a afisat bannerul. In schimbul acestui serviciu de afisare a bannerelor fiecare utilizator primeste 0,5 per banner afisat de el, credite ce vor fi transformate utlerior in afisari ale bannerului proprietarului de site in randul utilizatorilor de sistem. Mai clar: 2 afisari ale banerelor preluate de pe banneronline.ro pe site-ul dv = o afisare a banerului dv pe unul dintre site-urile utilizatorilor de sistem (eu afisez de doua ori un banner din retea si bannerul meu e afisat odata de catre "colegii" din sistem, raport 2:1). Astfel nu trebuie sa platiti publicitate pe Google, pe Yahoo sau in alte sisteme de publicitate contextuala de tip Adsense. Este un sistem barter de publicitate. Folosirea sistemului de schimb de bannere online reprezinta o metoda moderna de a castiga vizite pentru site-ul dv. Prin folisirea acestui sistem gratuit de schimb de bannere beneficiati de publicitate, de afisarea bannerului dv pe toate site-urile utilizatorilor de sistem. In acest moment sistemul nostru de schimb de bannere este gratuit.

 
 Ce trebuie sa fac pentru a ma alatura sistemului de schimb de bannere online?

In primul rand: inscrierea in sistemul nostru de schimb de bannere online este absolut gratuita. Doar pentru promovari si campanii speciale exista conturi platite. Dar sistemul de schimb de bannere se bazeaza in primul rand pe colaborarea gratuita intre utilizatori. Aproape imediat dupa ce o sa va inscrieti o sa folosim bannerul propus de dv pentru a-l afisa intr-o retea de site-uri partenere, site-uri ce apartin in primul rand utilizatorilor de sistem dar si celor peste 150 de site-uri din "familia" noastra. Astfel, apropae imediat bannerul dv inscris si aprobat este "aruncat" pe foarte multe site-uri si va fi afisat in functie de creditele pe care i le alocati. Imediat dupa ca va inscrieti in sistem veti avea la dispozitie un cod HTML pe care este necesar sa il integrati in site-ul dv. Acest cod HTML va afisa automat un banner la schimb (banner al unui alt utilizator din sistem) si in schimbul acestei afisari veti primi si dv 1/2 de afisare (mai exat la 2 bannere afisate de dv se afiseaza odata un banner de-al dv). Afisati bannere (prin integrarea codului html din contul dv de utilizator) si in schimb, in reciprocitate, va fi promovat si bannerul dv!

 
 Ce este un banner?

Un banner ce poate fi inclus in sistemul nostru este o imagine in format GIF de dimensiune 468x60 pixeli. Bannerul amplasat in partea de sus a paginii este un exemplu. Daca nu aveti deja un banner va putem crea noi unul contra cost - pentru asta trebuia sa ne solicitati sprijinul scriindu-ne pe adresa schimbdetrafic@gmail.com. Sau exista site-uri care va creeaza gratuit online bannerul (atentie: in format GIF). Pe bannerul dv puteti scrie un mesaj text de tipul "Clic aici pentru a cumpara carti cu reducere!". Bannerul dv va fi afisat in reteaua de site-uri membre ale sistemului de schimb de bannere.

 
 Ce este un Url?

Ca abreviere URL inseamna Uniform Resource Locator dar pe intelesul tuturor URL-ul reprezinta o adresa completa a unei pagini de internet, un cod care postat pe internet conduse spre o anumita adresa. daca detineti un site, cei care vor sa ajunga direct la el copiaza si insereaza in browser adresa site-ului dv ( ca de exemplu, pentru a ajunge la noi, pe acest site, trebuie sa folositi URL-ul http://banneronline.ro/. La fel, URL-ul spre care doriti sa directionati un banner este de tipul http://situlmeu.ro/.

 
 Ce fel de site-uri sunt acceptate?

Site-urile pe care doriti sa le propuneti in sistemul de schimb de bannere online trebuie sa se incadreze in termenii generali de acceptare. Sistemul nostru de schimb de bannere online nu accepta site-uri de tipul adult, warez, site-uri de schimb de trafic neagreate, alte site-uri de bannere exchange. Nu sunt acceptate site-uri care contin nuditate, nuditate partiala, continut de text jignitor, xneofob, insultator. De asemenea nu sunt acceptate site-uri care promoveaza pe pagina afisata continuturi dintre cele mentionate deja, promovare catre site-uri de genul celor amintite, site-uri care redirectioneaza catre site-uri de tipul celor precizate mai sus (mai clar nu puteti folosi sistemul pentru a publica bannere care conduc la site-uri cu continut interzis potrivit termenilor nostri sau care contin alte bannere afisate la vedere care duc spre alte siste-uri cu continut interzis).

 
 Sunt deja membru al altui sistem de schimb de bannere, ma pot alatura?

Puteti afisa oricand bannerul dv la noi in aceasta situatie daca sistemul de schimb de bannere nu este romanesc. Daca folositi alte site-uri pentru promovarea la noi in sistem fara a promova alte sisteme de schimb de bannere in mod direct nu avem nimic impotriva. De asemenea puteti afisa bannerul nostru pe site-ul dv oriunde, pe orice site, in orice sistem de schimb de bannere.

 
 Ce trebuie sa fac pentru a inscrie bannerul meu?

Din contul dv dati clic pe Add a banner/adauga banner. In dreptul "Adresa URL a imaginii" introduceti adresa URL a imaginii (pozei de banner) si in dreptul "URL link" completati linkul unde trebuie sa duca (sa directioneze) bannerul dv. Dupa aprobarea bannerelor, creditele pe care le obtineti si se acumuleaza in cont se aloca automat pentru afisarea bannerului (bannerelor) dv care sunt aprobate. Astfel, creditele obtinute se transforma in vizite pentru banner sau in clicuri pe bannerul aprobat in contul dv. din sistemul de schimb de bannere online.

 
 


 

 
Copyright 2012 Schimb de bannere. Schimb de Bannere Online. All rights reserved. 2100046 banners served to date!